27 Nisan 2012 Cuma

2012 salon dekorasyonu


2012 salon dekorasyonu denildiğinde akla gelen ilk şey, salon oturma takımları, koltuklar ve televizyon üniteleri geliyor. Artık hemen hemen herkes, evlerinin dekorasyonu için emek harcıyor, araştırıyor ve güzel bir yaşam alanına sahip olmak için elinden geldiğince dekore ediyor. Bunun için fikri olmayan kişilerin, işin uzmanlarına başvurmaları önemlidir. Yaşadığımız alan, genellikle salon olduğu için, salonumuzda misafirlerimizi ağırlar, televizyon izler, keyifli vakit geçirmeye çalışırız. Bu yüzden de, salonumuzun dekorasyonunun güzel ve göz yormayan, bize ilham veren bir tasarım olması gerekiyor. Bunun için aşağıdaki salon dekorasyonu fotoğraflarına birlikte bakalım.
 Yukarıdaki fotoğrafta çok şirin, çok tatlı ve renkli bir salon bulunuyor. Tamamen mor renginin tonları ile dekore edilmiş, yine mor led ışık ile süslendirilmiş, dekoratif eşyalar ile yeni boyut kazandırılmış bir salon. Kesinlikle mor sevenler için ideal diyebiliriz.
 Bu fotoğraftaki salon ise, çok geniş evde oturanlar için mümkün. Salon oldukça güzel görünüyor, üstelik amerikan evleri tarzında dubleks yapıya sahip olması, yukarıdan aşağıyı, aşağıdan yukarıyı görebilmek de bir ayrıcalık. Büyük camlar sayesinde böyle bir salonda asla sıkılmazsınız.
 Beyaz salon sevenler için eski tipte bir salon örneği mevcut yukarıda. Duvar kağıdı eskitilmiş görüntüyü veriyor fakat koltuklar ve ünite oldukça modern. Üstelik duvardaki raf, son derece şık ve 2012 salon dekorasyonuna herşeyiyle uyuyor.
 Kırmızı salon sevenler için çok şık ve modern bir salon tasarımı daha. Tamamen kırmızı beyaz ile dekore edilmiş bu salon, hem şirin hem de şık görünüyor. Ayrıca orta sehpa 2012 sehpa modelleri arasında. Tek kusuru, yerlerin rengi diyebiliriz. Örneğin yerlere bembeyaz laminant yapılsaydı, salon hem daha geniş duracaktı hem de duvarların ve mobilyaların renkleriyle uyum içinde olacaktı. Olsun, herşeyde biraz kusur vardır diyerek bir alttaki fotoğrafa geçelim :)
 Son derece şık bir tasarım. Yüksek tavanlı eviniz varsa, böyle bir salona sahip olabilirsiniz. Mobilya olarak fazla bir şeye sahip değil ancak siyah deri koltuk, ortama, ambiansa uyum sağlamış. Duvarlara yapılan grafiti, salonu sokak gibi gösteren gizemli ve keyifli bir alan haline getirmiş.
 İşte en güzel salon dekorasyonlarından biri. 2012 salon dekorasyonu denildiğinde akla direkt olarak bu fotoğraf gelmeli. Yine dubleks yapıya sahip olmakla birlikte cam trabzanlar son derece şık gösteriyor. Salondaki koltuk takımının rengi de ortamla uyumlu. Zaten beyaz renkte dizayn edilmiş salonlar her zaman için daha geniş ve şık görünür.
Deniz manzaralı eve sahip iseniz, bir de geniş bir salonunuz var ise, işte salonunuzu baştan yaratıp fotoğraftaki gibi yapmanın tam sırası! Bembeyaz cennet gibi bir salon istiyorsanız bu şekilde beyaz duvar boyası, beyaz koltuk takımı, beyaz spot ışıklar tercih edilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder