13 Nisan 2012 Cuma

Modern salon dekorasyonu

Eviniz, yani yaşadığınız yer, sizin tüm hayatınızın geçtiği yer olduğu için, elinizden geldiğince göz yormayan, konforlu, keyif alabildiğiniz bir salon dekorasyonu yapmanızda fayda var. Bunun için dikkate almanız gereken bazı kurallar bulunuyor;

Salonunuzu modern bir şekilde dekore etmek istiyorsanız, göz yormayan renkler kullanın! Hardal rengi, uçuk renkler, açık gri gibi duvar rengi salonlar için ideal.

2012 modern salon dekorasyonu için duvar renkleri


Modern salon dekorasyonu için uymanız gereken bir altın kural da, mobilyalarınızın tarzı olacaktır. 2012 koltuk takımlarını göz önünde bulundurarak, salonunuzu şık gösteren koltuklar tercih etmelisiniz. Bunun için çok fazla masraf etmenize gerek yok, sadece salonunuzun büyüklüğüne uygun, rengine uygun koltuklar seçmeniz yeterli.







Olmazsa olmazlardan biri de televizyon ünitesidir. Eğer televizyon ünitesi istemiyorsanız, değişik bir tasarım yaparak salonunuzun bir köşesine televizyon köşesi yapabilirsiniz! Bunun için ihtiyacınız olan malzemeler arasında, bir kaç duvar rafı, televizyon, çivi ve çekiç yeterli :)









Modern salon dekorasyonu için yapmanız gereken diğer şeyler, orta sehpa, kilim, kütüphane ve raflar ile salonunuzu süslemeniz olacaktır. Bunlar dışında duvara bir kaç tablo asarak, ortamı hareketlendirebilirsiniz!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder